ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτή ήταν συγκέντρωση!

Ο Δημήτρης Νασίκας, δήμαρχος –και εκ νέου υποψήφιος- του δήμου Ρήγα Φεραίου, έκανε τον απολογισμό και παρουσίασε τους Υποψηφίους του συνδυασμού «ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ, ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ». 

 

Μοιραστείτε το:        
 

  22 Απριλίου 2019 

  PROEKLOGIKA.GR 

  


Στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου, ο Δημήτρης Νασίκας έστειλε μήνυμα Νίκης. «Κάναμε περισσότερα από όσα μπορούσαμε, αυτά τα πέντε χρόνια αφήνουμε δημιουργικό αποτύπωμα, θετικό πρόσημο, θέσαμε βάσεις περαιτέρω ανάπτυξης». 

Αναφέρθηκε σε σειρά έργων και ενεργειών, όπως η πλατεία Δημοκρατίας, οι παιδικές χαρές σε δημοτικά διαμερίσματα, η πλατεία συντρόφων Ρήγα Φεραίου, η υδροδότηση Στεφανοβικείου, η παροχή φυσικού αερίου κ.α. Επίσης, έκανε λόγο για τομείς όπως ο αθλητισμός, η υγεία, και αναφέρθηκε στην έκθεση που φιλοξενεί το Εκθεσιακό Κέντρο Ρήγας Βελεστινλής.

Όσον αφορά το περιβάλλον, έκανε γνωστό πως στην περιοχή θα εγκατασταθεί σταθμός μέτρησης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.


Η πόρτα του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων ήταν και θα είναι πάντα ανοιχτή στον κόσμο, καθώς υπάρχει διάθεση να διορθωθούν τα κακώς κείμενα και οι όποιες παραλείψεις

 

Ακόμα, ανέπτυξε σειρά έργων που "έρχονται", όπως το  αθλητικό κέντρο του Δήμου Ρήγα Φεραίου, το παλαιοντολογικό μουσείο στο Μικρό Περιβολάκι, το πολιτιστικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο, το μουσείο γεωργικών εργαλείων, την τοποθέτηση ταρτάν στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου, την αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στο Κεραμίδι και τέλος τη μελέτη που υπάρχει για ανάπλαση του πεζοδρόμου στο Βελεστίνο.

Στη συνέχεια, παρουσίασε τους 80 και πλέον υποψηφίους του συνδυασμού, τονίζοντας πως επιθυμία και επιδίωξή του είναι ένας πολιτισμένος προεκλογικός αγώνας.

Παρόντες, εκτός από τους δημότες που θέτουν υποψηφιότητα με το συνδυασμό "Νέος Δήμος - Νέα Εποχή", φίλοι της παράταξης και φορείς, όπως η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Βόλου Νικήτας Πρίντζος και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αθανάσιος Λιούπης και Γιώργος Κίτσιος. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το: