ΑΠΟΨΕΙΣ

PROEKLOGIKA.GR/ Αριστοφάνης Σμπάρδος: Προστιθέμενη αξία στο ψηφοδέλτιο Αποστολάκη, η συμμετοχή του γιατρού

Μοιραστείτε το:        
 

///   30 Απριλίου 2019 
 PROEKLOGIKA.GR 

  


σοι τον έχουν γνωρίσει θα συμφωνήσουν πως ο Αριστοφάνης – Άρης για τους περισσότερους- είναι ένας άνθρωπος που χαρακτηρίζεται για την ηπιότητα του χαρακτήρα του, την ειλικρίνεια και ευθύτητα, και κυρίως την αγάπη του στον τομέα που έχει κληθεί να υπηρετήσει.  

Οικογενειακός γιατρός και υπεύθυνος συντονισμού της Τ.ΟΜ.Υ. (Τοπική Ομάδα Υγείας) Νέας Ιωνίας, προσφέρει τις υπηρεσίες του στους ασθενείς του, χωρίς διακρίσεις, ισότιμα και ανεξάρτητα από την κοινωνικοοικονομική τους κατάσταση. Δικαίως, λοιπόν, τα καλά λόγια που ακούγονται από εκείνους. 

Παντρεμένος, με δύο παιδιά 8 και 10 ετών, ασχολείται συνεχώς με τα κοινά και η επιθυμία του να βελτιώσει τη ζωή των συμπολιτών, τον οδήγησε να συστρατευθεί με τη δημοτική κίνηση «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ» και ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Ιάσονα Αποστολάκη, να παλέψει με το πείσμα που τον χαρακτηρίζει, για να δημιουργήσουν όλοι μαζί  μια πόλη με ευρωπαϊκό χαρακτήρα, δημοκρατική και προοδευτική. 

Την περίοδο που διανύουμε φοιτά στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιατρικής της Θεσσαλίας (Joint Degree) σε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών, ώστε να αποκτήσει τον τίτλο Μεταπτυχιακού Εξειδίκευσης στη «Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΣΜΠΑΡΔΟ 

 

 

Μοιραστείτε το: