ΑΠΟΨΕΙΣ

PROEKLOGIKA.GR: Οι "λευκές μπλούζες" στην υπηρεσία της Αυτοδιοίκησης - Ποιοι γιατροί κατεβαίνουν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι

Μοιραστείτε το:        
 

///   03 Μαϊου 2019 
 PROEKLOGIKA.GR 

  


επιθυμία τους για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, αναμφίβολα πηγάζει από την αγάπη τους για προσφορά ιατρικών υπηρεσιών στους συμπολίτες - ασθενείς, που την χρειάζονται. Η καθημερινή επαφή τους, βέβαια, με αυτούς δεν θα μπορούσε παρά να αποτελέσει "προίκα" και στο νέο -για πολλούς- εγχείρημα, αυτό της ενασχόλησης με τα θέματα που αφορούν την πόλη τους. Ο λόγος για τους-πάνω από τριάντα- γιατρούς, που δέχτηκαν να ταχθούν στο πλευρό των υποψηφίων δημάρχων του Βόλου, διεκδικώντας την ψήφο των πολιτών. 

Με μια ματιά στα ψηφοδέλτια, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, ξεχωρίσαμε:

 

  • Από τον συνδυασμό "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ" του Αχιλλέα Μπέου,

Τον Γιώργο Μουλά, χειρουργό ορθοπεδικό και σημερινό πρόεδρο του Δ.Σ. Βόλου, τον Γιώργο Ρήγα, ογκολόγο στο Γ.Ν. Βόλου, τον Παναγιώτη Λούτσο, μαιευτήρα, την Κλεοπάτρα Γεωργακλή, δερματολόγο, τον Απόστολο Πλακόπουλο, μαιευτήρα, τον Κυριάκο Αβραμίδη, χειρουργό ορθοπεδικό.

 

  • Από τον συνδυασμό "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ" του Ιάσονα Αποστολάκη,

Τον Αριστοφάνη Σμπάρδο, Γενικό - Οικογενειακό Ιατρό, Υπεύθυνο Συντονισμού Λειτουργίας 3ης Τ.ΟΜ.Υ. Ν. Ιωνίας, τον Αλέξανδρο Δούρα, καρδιολόγο, την Αφροδίτη Γάντζου, Παιδίατρο - Ομοιοπαθητικό, την Αντωνέλλα Δημητριάδη, χειρουργό, τον Λεωνίδα Μαυρογιάννη, χειρουργό, τον Απόστολο Μπαϊράμη, τον Οδυσσέα Μπουτσιαβάρα. 

 

  • Από τον συνδυασμό "ΒΟΛΟΣ, ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ" της Νάνσυ Καπούλα,

Την Αγγελική Γιοβάννη, Γεν. χειρουργό,  τον Σάββα Αζά, την Καλλιόπη Ζαχαράκη, ειδ. γεν. ιατρικής, τον Δημήτρη Ζιαμά.

 

  • Από τον συνδυασμό "ΒΟΛΟΣ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ" του Απόστολου Παπαδούλη,

Τον Νίκο Κανταρτζή, οφθαλμίατρο, τον Απόστολο Καραντάνα, παιδίατρο, τον Κωνσταντίνο Παπαγιαννίτση, επίκουρο καθ. μικροβιολογίας.

 

  • Από τον συνδυασμό "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" του Απόστολου Ριζόπουλου,

Τον Νικόλαο Μπαρμπατζά.

 

Μοιραστείτε το: