ΑΠΟΨΕΙΣ

PROEKLOGIKA.GR / Προστιθέμενη αξία η συμμετοχή του Μάκη Κουκουλάκη στο πλευρό του Νίκου Πλωμαρίτη για το Δήμο Σκιάθου

Με την «ΣΚΙΑΘΟ ΕΝΩΜΕΝΗ» του υπ. Δημάρχου Νικόλαου Πλωμαρίτη, συντάσσεται ως υπ. Δημοτικός σύμβουλος ο γνωστός ξενοδόχος Μάκης Κουκουλάκης 

Μοιραστείτε το:        
 

///   03 Μαϊου 2019 
 PROEKLOGIKA.GR 

  


Θωμάς -Μάκης για τους φίλους- γεννήθηκε  το 1985 στην Θεσσαλονίκη, αλλά η Σκιάθος είναι ουσιαστικά η πατρίδα του αφού από το 1988 η οικογένεια του ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο νησί. 

Το 2001 αποφοίτησε από το Whitefish Township High School του Michigan, ΗΠΑ,  ενώ πραγματοποίησε τις σπουδές του στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης όπου και το 2007 αποφοίτησε με δύο πτυχία, στο management τουριστικών επιχειρήσεων και στο marketing. 

Μέσα από την επαγγελματική του ενασχόληση απέσπασε το 2015 το πολύ σημαντικό βραβείο της UNESCO για την συνεισφορά του στον τουρισμό, ενώ το 2017 παρέλαβε το βραβείο του  “νεο” επιχειρείν ως ένας από τους σημαντικότερους νέους επιχειρηματίες της Β. Ελλάδος. 

Έχει διατελέσει μέλος της Επιτροπής του Κολλεγίου Ανατόλια για το τμήμα master του τουρισμού, ενώ επίσης τον ίδιο χρόνο προτάθηκε από το World Business Assembly για το βραβείο του Manager της χρονιάς για όλη την Ν. Ευρώπη. 


Ο Μάκης Κουκουλάκης διετέλεσε Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου (από το 2013 έως το 2017) αποκομίζοντας εμπειρίες, γνωρίζοντας πολύ καλά τα προβλήματα του νησιού αλλά και προτείνοντας τις λύσεις για να ξεπεραστούν


Η αμέριστη αγάπη του για το νησί συμπορεύεται με τις κοινές ιδέες και οράματα του υποψήφιου Δήμαρχου  Νικόλαου Πλωμαρίτη και έτσι αποδέχτηκε την πρόταση να συμπορευτεί μαζί του στον κοινό αγώνα, που όπως λέει ο ίδιος « Για να δούμε μια Σκιάθο όπως της αξίζει, τη Σκιάθο των ονείρων μας».

 

Καλή επιτυχία Μάκη! 

 

Μοιραστείτε το: